Avís Legal

PRIVACY POLICY

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s'informa a l'usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de www.teknocuines.com (d'ara endavant Teknocuines Reformes SL).


Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb les següents finalitats:

 • Gestió de la contractació de productes o serveis oferts per Teknocuines Reformes SL, incloent venda a distància i gestió d'enviaments i devolucions.
 • Crear i gestionar un compte personal amb registre únic perquè sigui utilitzat en l'adquisició de productes i serveis oferts a qualsevol web de Teknocuines Reformes SL.
 • Canalitzar les sol·licituds d'informació, suggeriments i reclamacions de clients per a la seva gestió i resolució.
 • Enquestes per millorar els nostres serveis.
 • Estudis de mercat i prospecció comercial, informes d'hàbits de consum, dades estadístiques i tendències del mercat, amb l'objecte d'oferir-li productes i serveis que puguin resultar del seu interès.
 • Realitzar perfils i anàlisis sobre el comportament dels nostres clients en usar nostra web o aplicacions.
 • Mantenir-li informat, sobre els nostres últims productes, ofertes, oportunitats, etc. Els canals que utilitzem habitualment són: correu electrònic, correu postal, telèfon, SMS, missatge Push, però solament si vostè ens presta el seu consentiment.
 • Compliment d'obligacions legals, incloent, sense ànim limitatiu, la Llei 10/2010 de Prevenció de blanqueig de capitals.


Informació que vostè ens facilita

Recaptem informació personal que vostè ens facilita a través de la nostra web, correu electrònic, telèfon mòbil, quan contracta un servei, quan emplena un formulari, o uns altres. En qualsevol cas, al moment de la recollida se li informarà de la finalitat del mateix, els destinataris de la informació, així com la forma d'exercir els drets que li atorga la legislació vigent en protecció de dades.

Generalment, la informació personal que vostè ens facilita serà:
- Formularis: Nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.
- Contractació de serveis: Nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, correu electrònic, domicili, i dades de pagament.
- En casos particulars: (per exemple, quan hi ha una petició de finançament), Nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, correu electrònic, domicili, dades de pagament, dades professionals, detalls d'ocupació, informació comercial, econòmica, financera i d'assegurances.


Informació que recaptem de les seves visites a la nostra web

Emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten nostra web, ja sigui perquè vostè ens facilita aquesta informació de forma activa o es trobi simplement navegant a la nostra web. La informació que recaptem inclou l'adreça del protocol d'Internet (IP) del dispositiu que està usant, el programa de navegació que utilitza, el seu sistema operatiu, la data i hora de l'accés, l'adreça d'Internet de la web per la qual va accedir a les nostres web i també informació sobre com utilitza nostres webs.

Aquesta informació la utilitzem per saber el temps de càrrega de la nostra web, com s'utilitza, el nombre de visites a les diferents seccions i el tipus d'informació que més atreu als visitants.

També ajuda a identificar si la web funciona correctament, i si detectem fallades o errors en el funcionament, solucionar-los i millorar el rendiment de les nostres webs, per poder oferir un millor servei a tots els usuaris.

Aquesta informació es recapta a través de cookies, per a més informació consulti la nostra política de cookies que podrà localitzar més endavant.


Quin és la legitimació per al tractament de la informació personal?

Per al tractament de la seva informació personal ens basem en la legitimació per diversos motius:
- Per al compliment d'un contracte i/o relació comercial.
- Per al compliment de diferents obligacions legals.
- Per interès legítim, per exemple, per motius de seguretat, prevenció del frau, per millorar els nostres serveis i productes a través d'estudis de mercat, o per gestionar les sol·licituds, consultes o possibles reclamacions que poguessin sorgir.
- Amb el seu consentiment, per exemple, per a l'enviament d'ofertes personalitzades.


Per quant temps emmagatzemem la seva informació personal?

Solament emmagatzemem la seva informació personal en la mesura en què la necessitem a fi de poder utilitzar-la segons la finalitat per la qual va ser recaptada, i segons la base jurídica del tractament de la mateixa de conformitat amb la llei aplicable.

Mantindrem la seva informació personal mentre existeixi una relació contractual i/o comercial amb vostè, o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les seves dades. En aquests casos, mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, mentre pugui ser necessària per a l'exercici o defensa de reclamacions o pugui derivar-se algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per a això sigui necessària la seva recuperació.


Com pot exercir els seus drets?

Vostè té dret a tenir el control sobre la informació personal que recaptem, d'aquesta forma nosaltres també ens assegurem que la mateixa sigui precisa i veraç.

Vostè té dret a obtenir l'accés a la seva informació personal, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. La seva informació personal deixarà de tractar-se per a aquelles finalitats respecte de les quals hagi manifestat la seva oposició. D'igual forma pot exercir el dret de limitació del tractament de la seva informació personal, sol·licitant-nos la conservació de la mateixa.

Per exercir els seus drets d'oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se per escrit (enviant sol·licitud juntament amb una fotocòpia i/o còpia escanejada del DNI del sol·licitant) a la seu de l'empresa (C. Enric Prat de la Riba 237, l'Hospitalet de Llobregat - 08901 Barcelona).

Vostè pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no estigui satisfet amb la resposta de l'exercici dels seus drets, per a més detall pot consultar la web www.agpd.es


CONDICIONS D'ÚS

Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Ser usuari de la web www.teknocuines.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que anàs no està d'acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.


RESPONSABILITATS

Teknocuines Reformes SL no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en comentaris, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Teknocuines Reformis SL es compromet a la retirada o si escau bloqueig d'aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic.

Teknocuines Reformis SL no es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l'ordinador de l'internauta. S'exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l'usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al lloc web.

Així mateix, Teknocuines Reformis SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà solament orientatiu. Si l'usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte al moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha d'acudir a la tenda física de Teknocuines


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL ©

Teknocuines Reformes SL és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s'incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d'aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Teknocuines Reformes SL

Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Teknocuines Reformes SL de manera gratuïta. No ha d'enviar-se informació que NO pugui ser tractada d'aquesta manera.

Tots els productes i serveis d'aquestes pàgines que NO són propietat de Teknocuines Reformes SL són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen a la web de Teknocuines a l'efecte de promoció i de recopilació d'informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Neteja Ressalta les paraules desconegudes Utilitza les formes valenciane

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l'activitat que en ell es desenvolupa seran competència dels Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l'usuari a qualsevol altre plaça que pogués correspondre-li.

LLOC WEB: teknocuies.com

NOM COMERCIAL: Teknocuines

RAÓ SOCIAL: Teknocuines Reformes SL

NIF: B-67243089

ADREÇA: C. Enric Prat de la Riba 237, Hospitalet de Llobregat - 08901 Barcelona

Phone: 938 39 40 77

Aquesta adreça és valida per a qualsevol petició a l'efecte d'informació o qualsevol possible reclamació.


POLÍTICA DE COOKIES

Aquest lloc web utilitza cookies. Les cookies són petits arxius de text amb els quals els que els navegadors emmagatzemen informació durant les visites a les pàgines web. Permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari i del seu equip, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari i millorar el servei ofert. Aquesta informació no queda associada a cap persona en concret sinó que únicament és informació estadística per analitzar la visibilitat dels diferents continguts del lloc web.

Tipus de Cookies:

Segons qui sigui el generador de la cookie es poden distingir dos tipus:

 • cookies pròpies.
 • cookies de tercers.

Segons el termini de temps que romanen emmagatzemades:

 • cookies de sessió.
 • cookies persistents.

Segons la finalitat de les dades obtingudes:

 • cookies tècniques.
 • cookies de personalització.
 • cookies d'anàlisi.
 • cookies publicitàries.
 • cookies de publicitat comportamental.

Per a més informació: Guia sobre l'ús de les cookies de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades

A continuació, li oferim informació sobre quina cookies utilitza aquest lloc web així com de la forma de controlar la seva gestió i com eliminar-les completament.

Cookies que utilitza aquest lloc web:

Aquest lloc web utilitza cookie de Google Anaylitics. Google Analytics és un servei gratuït que ofereix Google Inc. i que recull informació sobre quines pàgines del lloc web s'han consultat, en quin moment, amb quin navegador, etc. Posteriorment, aquesta informació s'envia als servidors de Google Inc. als Estats Units. Tambien utilitzem cookies pròpies de la nostra pàgina web, amb l'únic objectiu de guardar les preferències de navegació de cada usuarío, i aconseguir una experiència més fluïda. No recollim nigún tipus de dada personal

Generada per Nom Propòsit Durada
Google Analytics __utma S'utilitza per distingir als usuaris i sessions. 2 anys
Google Analytics __utmb S'utilitza per determinar noves sessions / visites. 30 min
Google Analytics __utmc Aquesta cookie opera en conjunt i amb la mateixa fi que la cookie __ UTMB. Sessió
Google Analytics __utmz Emmagatzema la font de tràfic o una campanya que explica com l'usuari va arribar al seu lloc. 6 mesos
Google Analytics __utmv S'utilitza per emmagatzemar les dades a nivell de visitant variable personalitzats. 2 anys
Google Analytics _ga Usat per distingir usuaris. 2 anys
Google Analytics _gid Usat per distingir usuaris. 24 hores
Google Analytics _gat S'usa per accelerar la taxa de sol·licitud. 1 minut
Twitter _twitter_*sess S'utilitza per determinar noves sessions. Sessió
Twitter personalization_aneu Personalitzacions. 2 anys
Twitter guest_aneu Usat per distingir usuaris. 2 anys
Twitter external_*referer Identificar-se en el lloc web a través d'un compte de Twitter. 1 Setmana
Twitter ct0 Usat per distingir usuaris. Sessió
Teknocuines rbcn_*cookies Acceptació Cookies Policy. 1 any

Acceptació de les Cookies:

Nostra web assumeix que vostè accepta l'ús de cookies.

No obstant això, es mostra informació sobre la seva Cookies Policy amb cada inici de sessió amb l'objecte que vostè sigui conscient. Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

 • Acceptar cookies. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la present sessió.
 • Continuar navegant sense acceptar explícitament l'avís de cookies. En aquest cas entenem que accepta implícitament l'ús de cookies.
 • Continuar navegant modificant la configuració del navegador. D'aquesta forma podrà acceptar i rebutjar de forma particular les cookies que desitgi.
 • Tancar. Pot tancar la pàgina si no està d'acord amb l'ús delas cookies indicades.

Com es poden administrar les cookies en el navegador?

L'usuari pot gestionar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. A continuació li vam mostrar com pot canviar la configuració de les opcions de les cookies en els principals navegadors del mercat per a la seva versió de PC. En cas que vostè utilitzi altres navegadors o plataformes, per favor, consulti la documentació específica subministrada per l'empresa desenvolupadora del navegador. La informació mostrada aquí per a la configuració és per a les versions existents al moment de la confecció d'aquesta documentació. És possible que les instruccions difereixin en futures versions dels navegadors. En aquest cas, per favor, consulti el corresponent apartat de suport de l'empresa desenvolupadora.

Per ajustar els permisos relacionats amb les cookies en el navegador Google Chrome:

 • Clicar en el menú situat en la barra d'eines.
 • Seleccionar Configuració.
 • Clicar a Mostrar opcions avançades.
 • En la secció Privadesa clicar en el botó Configuració de contingut.
 • En la secció Cookies es poden configurar les opcions.

Més informació sobre Google Chrome.

Per ajustar els permisos relacionats amb les cookies en el navegador Mozilla Firefox:

 • En la part superior de la finestra de Firefox clicar en el menú Eines.
 • Seleccionar Opcions.
 • Seleccionar el panell Privadesa.
 • En l'opció Firefox podrà escollir Usar una configuració personalitzada per a l'historial per configurar les opcions.

Més informació sobre Mozilla Firefox.

Per ajustar els permisos relacionats amb les cookies en el navegador Internet Explorer:

 • En la part superior de la finestra d'Internet Explorer clicar en el menú Eines.
 • Anar a la pestanya Seguretat i utilitzar l'opció Eliminar l'historial d'exploració per eliminar les cookies.

Més informació sobre Internet Explorer.

Si vostè bloqueja l'ús de cookies en el seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.